top of page
Søg

DET VEGANSKE FIRMA NATURLI TRUER MSG OPLYSER - Se mailen her og modsvar




Skrevet af Oplysning om MSG tirsdag d. 19/1 - 2021 kl. 14:012



Dagen efter at jeg havde skrevet et blog indlæg om den veganske producent Naturli, så modtager jeg en e-mail fra dem og her føler jeg mig faktisk truet.




Se mit blog indlæg om Naturli her, hvor at jeg oplyser om at størstedelen af deres produkter indeholder MSG tilsætningsstoffer, hvilket de gang på gang benægter:









Naturli´s E-mail til mig,

som jeg modtog d. 13 januar 2021:



"Kære Nina Esther Gashodn Andersen,

Vi skriver til dig, da vi er opmærksomme på, at du videregiver urigtige oplysninger om vores Naturli’ Foods produkter vedr. MSG på din personlige

På den baggrund vil vi gerne understrege, at vores produkter ikke indeholder MSG. Du videregiver dermed urigtige oplysninger, som kan skade vores brand, og du overskrider vores brandrettigheder. Vi vil derfor øjeblikkeligt bede dig om at fjerne alle opslag på alle platforme, hvor du fortæller, at der er MSG i vores produkter.

Vi forventer, at dette vil ske inden for 48 timer.

Vi kontakter desuden www.tjekdet.dk som tidligere har skrevet om usandheder videregivet af dig. Bare så de er orienteret.

Med venlig hilsen / Best regards

Michael Pilgaard

Marketingdirektør".


Se skærm foto af E-mailen her også:




Mit modsvar til Naturli kan du læse her:


"Hej Naturli.
Jeg mener at i tilsætter MSG i jeres veganske produkter, da jeg har brugt omkring 2 år på at undersøge hvilke tilsætningsstoffer og navne MSG har også de skjulte navne. I bruger ikke ren kemisk MSG, men i bruger MSG tilsætningsstoffer. Det handler også om hvordan de forskellige tilsætningsstoffer bliver fremstillet og om de er gået igennem en procedure kaldet hydrolyse, som er vand spaltet med kemi. De følgende tilsætningsstoffer er MSG, som i vælger at bruge og bruger i jeres produkter:
Citronsyre
Gærekstrakt og gær indeholder glutamat, som er MSG
Dextrose
MajsMaltodextrin / Maltodextrin (det påvirker også blodsukkeret)
Modificeret stivelse
Sojaprotein
Ærteprotein
Kartoffelprotein
Texturet protein
Carragenan E-407
(Det er alger og det har et højt indhold af glutaminsyre MSG)
Alger lithothamnium calcareum
Fedtreduceret kakao (Kakao er fermenteret og det er MSG)

Majsstivelse
Pektin
Naturlig pektin kan findes i friske æbler og det står der ikke på jeres produkter.
Jeg forstår virkelig godt at i har svært ved at se at det i bruger er MSG, men der er heller ikke meget information om det her i Danmark, derfor søger jeg information i udlandet og der er der en masse f.eks fra den meget oplyste neurokirurg Dr. Russell Blaylock, som har undersøgt MSG til bunds. Men hvordan kan f.eks citronsyre være naturligt, når det kommer fra en papkasse, som man kan bruge til at afkalke med? Citronsaft fra en citron er derimod naturlig og det er citronsyre IKKE. Jeg fik fornyligt slemme hævelser og væskeophobning i mit ansigt efter at drikke lidt af en økologisk saft, hvor der var tilsat Citronsyre, mit ansigt hævede op og ned. Her kan du læse om citronsyre:
https://www.westonaprice.org/health-topics/modern-foods/the-difficulty-in-keeping-msg-free/ Her kan du læse hvad der er MSG af tilsætningsstoffer, navne og E-numre:
https://www.youtube.com/watch?v=VF4i-EEvWx8&t=1s&ab_channel=CacaoCulture-Philippines Kan i leve op til jeres navn, hvis i ikke bruger 100% naturlige råstoffer i jeres produkter?
Man vælger vel også et navn, der repræsentere det ens firma står for? Eller tager jeg fejl? Jeg går ud fra at i har rigtig mange miljøbevidste og veganske kunder, som ønsker at leve rent og naturligt, men det i bruger MSG, det skaber mistillid til jeres produkter og derfor oplyser jeg om dette til folk. Jeg bliver selv syg af MSG også af Citronsyre, gærekstrakt, dextrose, glukosesirup m.m som i også bruger.
Jeg ønsker ikke at der er flere der skal blive syge af disse tilsætningsstoffer, folk må oplyses om det og det bruger jeg en masse tid på, så folk kan leve sundt og rent og MSG-FRIT og jeres produkter er ikke MSG-FRIE. Det er syndt, nu da i har en stor stor kundekreds.
Jeg synes virkelig at i bør sætte jer ind i hvad MSG i virkeligheden ER, så i kan få nogle naturlige produkter ud på markedet og ikke MSG produkter, som størstedelen af jeres produkter er. Mine egne MSG bivirkninger: - Hævelser i ansigtet især i den venstre side af kinden (Der kan komme opsvulmning og jeg skal i hvertfald IKKE røre ved huden, når der kommer hævelser, fordi jeg kan mærke, der er noget nedenunder.) Hævelserne kan vare fra nogle dage og op til 14 dage.
- Vægtøgning (med det samme og kan ikke tabe mig i vægt. Vægten falder, når MSG er fjernet igen fra kosten.
- Udslæt eller knopper
- Rødme
- Kan spise løs af MSG-maden og kan ikke stoppe igen (MSG gør også at man får lyst til at spise og blive mindre mæt)
- Ekstrem tørst (Jeg kunne nemt drikke 2-3 liter vand på en aften, da jeg fik MSG dagligt eller meget ofte) Den sidste MSG reaktion jeg havde varede i hele 2 uger, hvor hævelsen i mit ansigt gik op og ned og jeg tror faktisk også at mine ben hævede lidt op, fordi jeg synes at de blev mindre igen efter jeg fik hævelserne væk.

Og så synes jeg at du Michael tackler den her kritik meget dårligt at du ligefrem vælger at true mig med at jeg har 48 timer til at fjerne mine opslag vedrørende jeres veganske produkter og at du vælger at orientere en Journalist fra Tjekdet, der har udstillet mig med løgne og censureret en del i min egen kommentar og de undlader at fremvise min dokumentation for at MSG skader fra Neurokirurgen, som jeg sendte til dem. Det er altså ikke måden at tackle det her på på en professionel måde. I hos Naturli burde være lydhør overfor denne kritik jeg oplyser masserne om og evt. oplyse jer selv om de ting jeg oplyser om, så i evt. kan få renere produkter uden MSG, for så ville det være super godt. Jeg har lov til at have en mening om jeres produkter og jeg har lov til at oplyse om noget, som gør mig og mange andre syge, det er da kun etisk at gøre! At tie er ikke vejen frem for sundheden, når det i sælger kan gøre andre syge. Jeg synes at det er meget bekymrende og problematisk at i bruger disse MSG tilsætningsstoffer og jeg håber at i stopper med det og oplyser jer selv om disse indholdsstoffer, så i kan leve op til jeres navn, Naturli. Kan i forsikre jeres kunder om at det ER naturlige og sunde produkter, som i fører og at de ikke bliver syge af dem? Hvis det gør mig og andre syge det i tilsætter jeres produkter, bør i så ikke se mere på disse indholdsstoffer? Venlig hilsen Nina Esther Garshodn Andersen."



Hvad mener i om den E-mail jeg fik fra Naturli?


Kommentere gerne nedenfor



Se Naturli produkter her med MSG tilsætningsstoffer:






Hvad siger Neurokirurgen Dr. Russell Blaylock om MSG?

Se denne video




Jeg anbefaler alle at læse neurokirurgens Dr. Russell Blaylock meget informativrige bog for at få mere viden om MSG.

Bogen hedder:


EXCITOTOXINS – The Taste That kills.

Den kan bestilles her:




Del endelig dette blog indlæg vidt og bredt.
Copyright: Oplysning om MSG.
Teksten må ikke bruges af andre, men du må gerne dele mit blogindlæg.




Følg mig på de sociale medier:


Facebook:

Instagram:


Twitter:


MSG hjemmeside

Se hvor MSG ellers findes henne i de fødevarer, som du indtager eller de plejeprodukter, du bruger til dagligt eller den modermælkserstatning, du giver din baby og meget mere.





Vh Oplysning om MSG.




299 visninger0 kommentarer
  • TikTok
  • YouTube
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
  • Twitter Social Ikon
bottom of page